Biljetter till Lollapalooza-Festivalen

Köp billiga biljetter till festivalen Lollapalooza

HITTA BILLIGASTE BILJETTEN NU

Lollapalooza Stockholm Information

Lollapalooza Stockholm är en 3-dagars musikfestival som äger rum 26-28 juni 2021 på Gärdet i Stockholm.

Festivaldatum och timmar

Lollapalooza Stockholm äger rum fredag ​​26 juni – söndag 28 juni 2021. Mitt i vår vackra svenska huvudstad Stockholm, i den gröna parken Gärdet!

Mer om Gärdet

Gärdet är en del av Royal National City Park! Royal National City Park är Stockholms och Sveriges mest besökta gröna område. Parken erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, från härliga picknickplatser till jogging- och skidspår samt
Biljetter och festivalband.

Den enda auktoriserade biljettåterförsäljaren är Ticketmaster. Vi rekommenderar starkt att du inte köper biljetter från andra källor eftersom det är förknippat med många risker. Vi kan aldrig garantera att en biljett som köpts från andra källor finns eller är giltig.

Biljetter säljs endast till festivalen och inte för enskilda artister eller föreställningar och kan inte lösas in vid annullerade eller ändrade handlingar på festivalen.

Officiell armbandspolicy

Inga återbetalningar och / eller nedgraderingar. Endast biljetter som köpts via Ticketmaster eller Lollapalooza Stockholms verifierade partners är giltiga. Om du har köpt från en obehörig källa och / eller biljetten är förfalskad kan du bli nekad att komma in.

Armbandet är INTE ÖVERFÖRBAR och / eller INTE UTVÄXLBAR. Armband kan inte överföras till en annan person en gång placerad på handleden.

Armband MÅSTE bäras säkert på handleden så att de inte kan dras av och på.
Avlägsna INTE mellan festivaldagar, sträcka eller manipulera armbandet på något sätt, så kommer du inte att få komma in.

Armband som av någon anledning måste bytas ut, t.ex. trasiga, för trånga, förlorade, stulna eller manipulerade på något sätt är VOID och måste bytas ut vid kassan för en avgift. Observera att utbytet måste göras av den ursprungliga köparen och endast tillåts en (1) gång under festivalen. Återbetalningsavgiften är 200 kr per armband (endast kortbetalning).

När armbandet är placerat på handleden kan det inte ges till någon annan. Om du byter armbandsbandet till någon annan, är det ROLIGT och kommer under inga omständigheter att ersättas.

Om armband är för lösa och ser ut som om de kan slippas av och på, kommer de att konfiskeras.

Förfalskade armband är direkt BLOCKERADE och kommer att konfiskeras av festivalens säkerhet eller annan evenemangspersonal. Om ditt armband avlägsnas av Festivals säkerhet eller eventpersonal av någon anledning kommer det INTE att ersättas.

Din biljett och ditt armband betraktas som ett värdefullt dokument – behandla dem som kontanter!

Lollapalooza-app

Detta kommer att vara din plats före och under festivalen med allt från att skapa ditt eget schema, se var du är och navigera runt festivalområdet, få viktig information och meddelanden och mycket mer (se till att tillåta aviseringar och plats i app så att du inte missar något viktigt under festivalen).

Vi kommer att fortsätta lägga till saker till appen när vi kommer närmare festen, men se till att ladda ner appen nu och berätta för dina vänner att göra detsamma!

Lollapalooza Stockholm-appen kan laddas ner för iOS och Android.

 • Festivalkarta
 • Visas närmare festivalen
 • MyFest-Konto

Att skapa ett MyFest-konto ger dig tillgång till festivalen till hands. Du kan förbereda dig för din tid på festivalen genom att skapa ett anpassat schema baserat på artisterna du vill se och dela med dina vänner så att du kan planera i förväg tillsammans. Logga in genom att klicka på MyFest-ikonen högst upp på denna webbplats.

Åldersgräns

Ålder är bara ett nummer rätt? Lollapalooza bjuder in alla musikfans, inklusive barn! Tänk bara på att alla under 13 år måste åtföljas av en juridisk vårdnadshavare.

Det blir till och med en separat mini-festivalupplevelse för ungdomarna – Kidzapalooza! Läs mer om Kidzapalooza här.

Ingång

Alla festivalgäster får komma in och lämna festivalen så många gånger som behövs. Kom ihåg att du måste passera säkerheten varje gång du går in igen, så se till att planera väl så att du inte missar några av dina favoritspel!

Väskor och grejer

Mer information kommer närmare festivalen.

Tillgänglighet

Viktig information om tillgängliga biljetter till Lollapalooza 2022.

Om du har ett funktionshinder kan du köpa en tillgänglighetsbiljett. Du får också ta med en personlig assistent utan extra kostnad. För att dra nytta av denna tjänst bör du och din PA kunna presentera medicinska och / eller PA-intyg vid festivalens entré.

Hur köper jag en åtkomstbiljett?

Du kan köpa åtkomstbiljetter online via ticketmaster.se. Det är också möjligt att gratis boka en PA-biljett i samband med ditt köp. Alternativt kan du ringa Ticketmasters tillgängliga bokningslinje på 0776-70 77 77 och de hjälper dig gärna med din bokning.

Behöver min personliga assistent köpa sin egen biljett?

En (1) PA är tillåten utan extra kostnad men måste ha en egen biljett. PA-biljetten läggs enkelt till i det andra steget i köpprocessen.

Kan jag ta med två personliga assistenter?

Ja. Om du kan bevisa att du behöver mer än en (1) PA, erbjuder vi en annan PA-biljett utan extra kostnad. Extra PA-biljetter kan endast bokas via Ticketmasters tillgängliga bokningslinje på 0776-70 77 77 eller alternativt på plats på Box Office under festivalen.

Hur får min PA tillgång till festivalen?

Du och din PA måste följa varandra när du går genom festivalingången. PA-biljetten gäller endast tillsammans med en åtkomstbiljett. Du bör också kunna presentera oss med dokumentation om ditt behov av en PA vid ingången.

Vad händer om jag inte sitter i rullstol men har en annan funktionsnedsättning – till exempel synskada?

Om du har en annan funktionshinder och är i behov av en PA, är det möjligt att köpa en åtkomstbiljett tillsammans med en PA-biljett gratis. Dessa kan enkelt bokas online på ticketmaster.se eller via Ticketmasters åtkomstbokningslinje 0776-70 77 77. Observera att dokumentationer måste tas med och presenteras vid festivalens ingång för både PA och personer med funktionshinder.

Kan jag ta med en vandrare eller en permobile till evenemanget?

Ja, det är möjligt att ta med en rullator och / eller en permobile till evenemanget.

Jag har en guidehund / assistanshund, kan den följa med mig till evenemanget?

Ja, du kan ta med en guidehund / assistanshund om du behöver det. Intyg om att det är en styrhund / assistanshund kan behövas vid ingången.

Finns hörselögor tillgängliga på festivalen?

Nej, det finns inga hörselskydd vid evenemanget.

Finns det tillgängliga toaletter på festivalen?

Ja, tillgänglighetstoaletter kommer att finnas tillgängliga på festivalen.

Hur tillgängligt är festivalområdet?

Festivalen hålls på en naturplats som vi vill hålla så grön och naturlig som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att göra området så tillgängligt som möjligt, men det kommer att vara något begränsat eftersom marken inte blir helt plan. En grusväg sträcker sig till flera ställen runt festivalen, men de flesta delar är gräs.

Kan jag få en karta över området?

En festivalkarta kommer att publiceras på www.lollastockholm.com närmare evenemanget så se upp där!

Finns det visningsplattformar för rullstolar i stadierna?

Visningsplattformar kommer att finnas tillgängliga vid större stadier på plats. Observera att visningsplattformarna kan ta ett begränsat antal personer och är beroende av tillgänglighet. Om du vill träffa en specifik konstnär rekommenderar vi att du anländer till plattformen i god tid.

Jag sitter inte i rullstol men har andra funktionshinder, kan jag komma åt visningsplattformarna?

Ja, du kan använda visningsplattformarna om du har andra funktionshinder. Observera att plattformarna kan ta ett begränsat antal personer och är beroende av tillgänglighet. Om du vill träffa en specifik konstnär rekommenderar vi att du anländer till plattformen i god tid.

Vi är en del av ett större företag; kan de följa med mig på visningsplattformen eller är det bara jag och min PA som har tillgång?

Ditt företag är välkommen att följa med dig på plattformen men är beroende av tillgänglighet. Observera att festivalgäster med funktionsnedsättning kommer att ha prioritet.

Jag behöver ta med medicin, vad är tillåtet?

Om du behöver ta med receptbelagda läkemedel till festivalen, vänligen ta med recept / medicinskt intyg. För att underlätta säkerhetskontrollen skulle vi uppskatta om du informerar säkerhetsvakterna vad du bär och har dokumentation redo vid inresan.

Finns det handikapparkering på festivalen?

Nej, vi erbjuder inte parkering på plats. Besök Stockholm Parkering om du behöver parkering.

Jag måste byta PA mellan dagar, är det okej?

Ja, din PA kan ersättas av en annan under festivalen: när din PA lämnar festivalen kan en annan komma in och ta över. Besök Box Office när du anländer till festivalen för ytterligare instruktioner. Observera att festivalbandets armband är ogiltiga och under inga omständigheter kommer att bytas ut om du klipper armbandet själv.

Jag har några speciella behov, vem kan jag kontakta?

Om du har ytterligare frågor eller har speciella behov som vi kan ta hänsyn till, kontakta dem via deras hemsida.

Jag vill köpa en Platinum-biljett men den är inte tillgänglig på tillgänglighetshändelsen?

Vilket kul att höra att du vill ta del av Lollapaloozas Platinum-upplevelse! Av praktiska skäl erbjuds inte platina på tillgänglighetsevenemanget, men du är mer än välkommen att maila dem hos [email protected] och så hjälper dem dig gärna.

Säkerhet

Vad jag kan ta med på festivalsidan?

Alla festivalgäster passerar genom en säkerhetskontroll vid ingången till festivalen, så se till att vara där i tid så att du inte missar ditt favoritband! Här är en liten guide över vad du kan ta med in i festivalen och inte, så att du kan förbereda din festivalhelg på bästa sätt!

Följande artiklar är tillåtna på festivalsidan:

 • Väskor som är högst 40x40x20 cm
 • Picknickfiltar
 • Kameror och GoPro-kameror (systemkameror, utbytbara linser, löstagbara linser och andra tillbehör som stativ, selfie-pinnar och GoPro-konsoler är dock inte tillåtna)
 • Återanvändbara tomma vattenflaskor i plast och aluminium som kan rymma max 1 liter (glöm inte att fylla på dem och dricka mycket vatten!)
  Barnvagnar och barnmat för de små (Kidzapalooza har matservice anpassad för barn, men om ditt barn behöver specifik barnmat är det naturligtvis OK att ta med)
 • Solskyddsmedel
 • Uppblåsbara föremål (men se till att hålla dem borta från området framför scenerna)
 • Läkemedel: Om du har behov av att ta receptbelagda läkemedel in i festivalområdet bör du kunna presentera en etikett från apoteket med information om den rekommenderade doseringen och patientens namn.

Följande artiklar är INTE tillåtna i festivalområdet:

 • Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm
 • Mat och dryck (på Lolla Eats och Beer Fest hittar du över 40 olika restauranger och över 30 öl, måste vi säga mer?)
 • Professionell ljud- och videoinspelningsutrustning
 • Professionella kameror (utbytbara linser)
 • Kameratillbehör som selfie-pinnar, stativ, monteringsdelar och professionella tillbehör.
 • Paraplyer (dessa döljer vyn för andra besökare, så lämpliga kläder för varje väder rekommenderas)
 • Djur (festivalmiljön är inte bäst för djur, men servicehundar är naturligtvis välkomna!)
 • Drönare (våra fotografer fotograferar vackra foton och videor som vi kommer att dela med dig under festivalen)
 • Flaggor och banners på en pinne (för att ge alla bästa möjliga utsikt)
  Glasbehållare (vi vill ta hand om Gärdet och eventuellt trasigt glas i gräset är inte kul för någon)
 • Laserpekare
 • Fällbara stolar
 • Markörer och sprayfärg (kosmetika är tillåtet)
 • Masker eller föremål för att dölja ansiktet
 • Skateboards, skoter, cyklar, vagnar (om inte barnvagnar) och andra personliga motorfordon (en cykelparkering finns utanför ingången)
 • Tält av alla slag (det finns ingen camping på festivalområdet men om du vill campa kan du kolla in här för tips på andra platser)
 • Icke godkänt marknadsförings- eller försäljningsmaterial som flygblad, klistermärken etc.

Vår säkerhetspersonal är på plats för att säkerställa att du har en rolig och säker festivalupplevelse. Det kan finnas saker som inte nämnts ovan som av olika skäl anses olämpliga att ta med till festivalen, eller som vi tycker är en bra idé att ta med. Fråga oss om du är osäker på några objekt som inte nämns ovan!

Några saker att tänka på före och under festivalen

 • Har kontaktinformation om din person och din telefon, vår personal kan behöva den i en nödsituation.
 • Kom ihåg att hålla dig hydratiserad (DRICK VATTEN!)
 • Ta med en lista över allergier och mediciner / recept i en medicinsk nödsituation.
 • Kontrollera väderprognosen och klä dig därefter, och kom ihåg att skydda dig mot solen!
 • Behövs hjälp? Förlorat något? Skadade? Har du bevittnat kriminell aktivitet? Kontakta någon uniformerad personal eller ring 112.
 • Håll dig själv och dina tillhörigheter säkra – var medveten om din omgivning och hålla ett öga på dina personliga föremål hela tiden. Om du hittar något eller förlorar något, gå till infopunkten på festivalsidan eller till biljettkontoret i huvudentrén om du är utanför festivalen.
 • Ladda ner Lolla-appen och se till att du har valt att anmäla push.
 • Bestäm med dina vänner var du ska träffas om du tappar varandra. Det viktigaste infotältet mitt i festivalområdet (bredvid den stora katten) är den utsedda mötesplatsen för förlorade eller separerade människor.
 • Se upp för dina grannar – om någon omkring dig ser ut som de behöver hjälp, kolla in med dem och varna närmaste personal.

Kamerabevakning

Din säkerhet är allt! Festivalområdena och de omgivande områdena i Lollapalooza Stockholm kommer att övervakas i syfte att skydda våra besökare. Denna övervakning utförs i enlighet med gällande regler. Vänligen kolla in här för mer info: www.lollastockholm.com/cctv

Transport och boende

Vart kan man bo

Lyxhotell, camping, vandrarhem, flatsdelning eller soffsurfing? Stockholm erbjuder oändliga alternativ för en god natts sömn nära festivalplatsen!

Du kommer inte kunna bo på Gärdet där Lollapalooza äger rum – det finns ingen camping där och du får inte sova dig där. Om du älskar campingliv, här är några fantastiska campingplatser nära Stockholm!

Hitta till festivalen

Lollapalooza ligger mitt i Stockholm. Så du kan antingen komma till festivalområdet på nolltid eller ta en stund för att njuta av den vackra lilla resan! Nedan finns några olika transportmetoder som hjälper dig att komma och gå från Lollapalooza.

Ta en promenad

Stockholm är världens vackraste stad på sommaren! Så eftersom Lollapalooza ligger nära stadens centrum får du definitivt den bästa upplevelsen genom att gå till och från festivalen!

Hur lång tid tar det att gå:

 • Från Stockholms centralstation (T-Centralen) – cirka 25 minuter
 • Från Stureplan – cirka 15 minuter
 • Karlaplan (närmaste tunnelbanestation) – cirka 5 minuter.

Tunnelbanan

Tunnelbanan tar dig till Lollapalooza på nolltid, bara två hållplatser från Stockholms centralstation. Gå med den röda linjen mot Ropsten och gå av vid Karlaplan. Från Karlaplan tar du en kort promenad längs Valhallavägen och anländer till festivalen på 5 minuter. Besök SLs webbplats för mer information och tidtabeller.

Ps. Vi vet att det finns ett stopp som heter Gärdet men det blir lättare att komma till festivalen med Karlaplan-stoppet eftersom det är större och närmare festivalingången, lita på oss!

Buss

Bussar kommer att köra så nära ingången och anpassa sina linjer i enlighet med Lollapalooza. Kontrollera SLs webbplats för mer information och tidtabeller närmare festivalen.

Taxi

Åker med taxi? Vi rekommenderar att åka med Taxi Stockholm till festivalen. Taxi Stockholm tar en hämtning / släpp av området strax utanför festivalen för att göra din resa så bekväm som möjligt.

Cykel

Det finns en cykelparkering nära ingången. Vi ses på Lollapalooza i STHLM 2022!