Biljetter till Peace and Love-Festivalen

Köp billiga biljetter till festivalen Peace and Love

HITTA BILLIGASTE BILJETTEN NU

Om du någonsin är i Sverige under sommaren kommer du att älska att komma och vara en del av den magnifika festivalen i Sverige, kallad Peace and Love-festivalen. Det hålls årligen i en stad som heter Borlänge och den är full av människor år efter år.

Oavsett vädret är folk alltid ute och festar, dricker, spelar, spelar fotboll. Alla är glada över denna fantastiska festival som handlar om fred och kärlek. Varje år tar de fantastiska konstnärer i världsklass som förformar sig under denna festival. Med våran hemsida hittar du de billigaste Peace and Love biljetterna i år.

Konserter

Under hela festivalen finns det cirka 55 konserter och massor av fantastiska artister har spelat på den festivalen, och i alla olika musikgenrer. Det har varit artister / band som Rihanna, Zara Larsson, Simple Plan, Rise Against, Metallica, Mumford and Sons, Skrillex, Svenska björnstammen, Avici och många, många fler.

Och det bästa med denna festival är att det inte heller handlar helt om musik. Hela staden / området är förberett för denna fantastiska konsert och det finns mycket saker på gång där.

Mer om Peace and Love-Festivalen

Peace and Love-festivalen arrangerades första gången 1999 och har ägt rum varje år sedan i Borlänge. Den senaste fred och kärleksfestivalen var 2017 och detta är ett urval av den uppsättningen:

Miriam Bryant, Icona Pop, The Hellacopters, Henrik Berggren, Dada Life, José González, Johnossi, Highasakite, Refused, Millencolin, Skott, Kansas, Canned Heat, Electric Banana Band, Syster Sol, Hardcore Superstar, Frida Hyvönen, Cherrie och Gabrielle.

Människogrupp

De människor som kommer till denna festival är mestadels studenter som är i åldrarna mellan 18-25. Alla är supervänliga och de älskar verkligen att dricka alkohol och spela några otroligt roliga svenska sommarlekar.

Du får en bra titt på hur den svenska ungdomen vill bete sig och festa. Även om det kanske inte verkar särskilt kulturellt, är svenskas partikultur en stor del av att växa upp.

Sveriges största festival

Peace & Love, tills företaget lämnade in konkurs 2013, var den största festivalen i Sverige och den enda med ett uttalat meddelande om solidaritet, mångfald och förståelse, som gick igenom hela evenemanget. Det startade 1999 och var beläget i Borlänge, Sverige. Festivalen var en del av en organisation som deltog i andra projekt förutom festivalen i Borlänge.

När startades Peace and Love?

Peace & Love-festivalen hölls först 1999, som en reaktion på det pågående våldet. Den första festivalen hölls på en klubb i centrala Borlänge, med cirka 900 deltagare. Sedan dess hölls festivalen på olika platser i centrala Borlänge. Peace & Love-festivalen var en av Skandinaviens snabbast växande festivaler. År 2006 var det 15 000 besökare per dag, med över 37 000 personer som deltog totalt. Den 10: e Peace & Love-festivalen var 2008 och hade ett rekord på 25 000 besökare, vilket gjorde den till Sveriges näst största festival.

Festivalens Budskap

Konceptet med festivalen Peace & Love var att sprida budskapet om mångfald, solidaritet och förståelse. Det handlar om att korsa gränser och föra olika kulturer från nära och fjärran tillsammans och försöka få människor att ändra sin attityd gentemot sig själva och andra.

Varje år fokuserar Peace & Love på ett ämne som festivalarrangörerna vill att deras besökare ska reflektera över. Tidigare ägde dagarna, då kallade temadagar, dagarna före musikfestivalen. Nu heter det Peace & Love Forum och integreras i musikfestivalen

Peace & Love-festivalen hölls först 1999 som en reaktion på den pågående Under åren har utländska artister som Patti Smith, New York Dolls, Vitalic, Jay-Z, Tech N9ne, Lily Allen, Them Crooked Vultures, Alice Cooper, Slayer, WASP Surkin, NOFX, Ed Harcourt, Vive la Fête, Hanoi Rocks, Motörhead, Cut Copy och Khonnor har underhållit publiken.