Biljetter till Summerburst-Festivalen

Köp billiga biljetter till festivalen Summerburst

HITTA BILLIGASTE BILJETTEN NU

Summerburst är tillbaka för 10:e året i rad! Med fyra scener, större produktion och mer av allt siktar festivalen på en helt ny nivå!

Summerburst Stockholm tar med sig de största artisterna från världens EDM och storrumshus till den svenska huvudstaden, med 2019: s sortiment med Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto och Will Sparks.

Festivalen hålls inne i stadens Stockholm Stadion och kommer att välkomna över tiotusen dansfans att gå med dem när de festar hårt under genomarbetad scendesign och överväldigande produktion.

Summerburst är en årlig festival för elektronisk musik som hålls över två helger: en i Göteborg och en i Stockholm. Tiësto, Tinie Tempah och Calvin Harris är bland superstjärnorna i scenen i år. Showen kommer att äga rum i Göteborg från 5 till 7 juni och i Stockholm från 30 till 31 augusti, med biljetter som kostar 1 295 kronor.

Vad är Summerburstfestivalen?

Summerburst är en av de bästa festivalerna i Sverige som genomfördes under sommarsäsongens början. Denna musikfestival visar några av de mest begåvade dansartisterna från hela världen. Det hålls årligen i två dagar i Ullevi Stadium, Göteborg. Här är den hjärtpumpande elektroniska musiken tillsammans med många andra föreställningar av de välkända stjärnorna som Tiesto och David Guetta. Det innehåller också många föreställningar från de populära lokala banden också. Denna festival förvandlas till ett stort evenemang i Europa varje år som går.

Frågor & Svar

Hur tar man sig till Stockholm stadion?

  • Med flyg: Den närmaste internationella flygplatsen är Stockholm Arlanda Airport (ARN). Vid ankomst tar du traken till Stockholms central (20 minuter). Här överför du till det 14 tåg och gå av en stadion (5 minuter). Festivalplatsen ligger fem minuters promenad norrut från tunnelbanestationen.
  • Med tåg: Stockholms centralstation är direkt tillgänglig från de flesta städer i Sverige och Norge. Stationen är tillgänglig utanför dessa länder men kommer att kräva minst en överföring. För att komma från stationen till festivalplatsen, ta 14 tunnelbanetåg och gå av en stadion (5 minuter). Festivalplatsen ligger fem minuters promenad norrut från tunnelbanestationen.

Åldersgräns

Detta är ett 18+ evenemang. Premiumbiljetter är begränsade till 20+. Ta med ID för att säkerställa inträde.