Skönhetstips för din nästa festival

Festivalsmink

Precis som musikälskare blir entusiastiska när säsongen av musikfestivaler närmar sig, bör du inte glömma att det också finns skönhetsförberedelser som du måste göra för att säkerställa att din regim kommer att vara tillräckligt bra för att motstå de hårda elementen – prata om sol, smuts , sömnlösa nätter och förändrat väder – som kan leda till förödelse på din hud.

Så hur kan du dra ut en look som är perfekt för musikfestivaler och lyckas hålla den tillsammans? Rocka det som ett festivalproffs!

Våra Skönhetstips

Solkräm

Solbränna är helt enkelt inte cool så håll dig skyddad från den. Även om du kanske har de bästa dagarna i ditt liv under musikfestivalens dagar, kan du möta din värsta mardröm när du inser att du inte lyckades ge din hud det skydd som den behöver från den brinnande värmen. När du packar dina väsentligheter, se till att ta med en solskyddsmedel. Använd och applicera om det behövs för att säkerställa att du får det skydd du behöver för en super felfri hud.

Dagarna kommer att vara långa så din makeup ska också vara lång. Bortsett från det vanliga heta vädret, kommer att delta på musikfestivaler innebära att tillbringa långa dagar med en publik-enorm publik. Och om du vill se ditt bästa ut utan att spendera mycket av din tid på att retuschera din makeup, är ett inställningspulver din bästa vän! Välj en högkvalitativ inställningssmink och du behöver inte oroa dig för om din makeup kommer att kunna stanna på ditt ansikte hela dagen.

Långvarig makeup

Packa lätt med skönhetsprodukter. Det sista du vill är att komma fram till musikfestivalen som ser ut som om du är på en campingtur på grund av överpackning. Ta bort det icke-väsentliga genom att välja de skönhetsprodukter som fungerar bäst för evenemanget. Sök efter läpp- och kindfärger, eller en gräddsvätt som fungerar som ögonskugga också. Du blir förvånad över hur du kan se vacker ut med bara några få saker.

Vattentätt är vägen att gå. Skäm dig inte bort ditt roliga bara för att du måste oroa dig för att mascaraen du bär på har smetat in eller om din fodring har upplösts och har gjort ett fula märke på grund av din svett. Håll dig fri från dessa bekymmer genom att se till att du kommer att bära makeup som varar.

Vattentätt Smink

Lysa ljust med en stänk av gnista. Svenska musikfestivaler är bland de dagar då du kan lägga till extra glitter till din vanliga smink. Var djärvare i att bära smink som kan få dig att sticker ut. Efter dagar med fest, skulle det vara en enorm lättnad att hitta glitterig makeup som du kan applicera på dina ögonlock och kindben för att se fräsch ut – även när du verkligen inte är det!

Torrschampo

Torrschampo till undsättning. Det skulle vara svårt att hålla hårets volym och glans, särskilt med tanke på antalet dagar du kommer att spendera på musikfestivalen. Men tack vare torr schampo kan ditt hår se ut och luktar friskt och rent tills de sista dagarna. Det skulle till och med hjälpa till att behålla din frisyr så att du kan vara mer säker när du blandar dig med publiken.

Falska ögonfransar

Falska ögonfransar erbjuder ett idiotsäkert sätt att se bra ut! Om det du vill ha är ett enkelt och effektivt sätt att förstärka ditt utseende, är det att använda falska ögonfransar sättet att göra det. Med en snabb applikation behöver du inte oroa dig för fläckar eller känna att du ser för slätt ut för festivalen.

Felaktiga ögonfransar ger dig den omedelbara glam som du behöver samtidigt som dina ögon ser mer öppna och vakna ut! Välj naturliga falska ögonfransar för bästa resultat och för att enkelt komplettera skuggan eller den glitteriga smink som du har lagt på dina lock.

BONUS: Kom ihåg regeln om musikfestival-mode!

Gör inte saker komplicerade. Oavsett om du föredrar boho, countrystil eller vill se ut som en rockstar, är det bästa sättet att åstadkomma en look som är cool och bekväm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.